Rodinné řemeslo

Již od roku 1923 se věnujeme poctivému řeznickému řemeslu. Když založil Oldřich Čejka v roce 1989 řeznictví, začala éra Řeznictví a uzenářství Čejka. Za naše produkty jsme získali celou řadu ocenění, např. Regionální potravina roku nebo Mls Pardubického kraje.

Jako čtvrtá generace jsme vyjeli mimo Vysočinu a otevřeli v Karlíně Bistro Čejka s tím nejlepším z našeho rodinného řeznictví. Spojením s Crafted for Friends jsme zároveň vytvořili prémiovou kolekci našich tradičních produktů. Firmám poskytujeme prostory pro firemní akce, dárkové sety pro partnery nebo rozvážíme naše nejoblíbenější produkty přímo do kanceláře.

Těšíme se na setkání s vámi!

Martin a Eva Čejková

Rodinná tradice

… řezníků se předává z generace na generaci již z rodu Pátkových z Bratroňova. Josef Pátek se narodil v roce 1901 a otevřel si vlastní řeznictví a výrobnu v Bratroňově.

Navzdory konfiskaci

… majetku si lásku k řemeslu zachovali syn Josef Pátek i dcera Jaroslava Pátková, provdaná Čejková, která rodinnou tradici předala svému synovi Oldřichu Čejkovi.

Nejmladší ze tří dětí

… syn Martin, navazuje na rodinnou tradici po boku svého otce a dělá osvětu tradičnímu řemeslu v moderním pojetí a vyvrací zajeté představy, že řezník je obtloustlý pan Krkovička. Dobré maso, poctivé řemeslo a sport k sobě patří!

Rodina drží spolu

… a byť se dcery Monika a Eva vydaly jinou cestou. O to více dnes už i vnoučata s velkou chutí navazují na rodinnou tradici svého dědy a ráda poslouchají historky o rodinném řemeslu z první republiky.

Dobroty bez lepku

… je jasná věc! Nikde se zde nedočtete, že uzeniny jsou bezlepkové. Všechny naše generace se shodují, že do uzenin mouka nepatří, a tak je zbytečné to psát. Náš technolog Dalibor prostě není chemik. Nečarujte teda s glutenem ani glutamátem, jen s výrobními procesy.

Certifikáty kvality

… jsou už jen třešničkou na dortu. Díky tradiční filozofii a poctivým výrobním procesům se uzeniny naší rodinné výroby pyšní více než třiceti získanými certifikáty na regionální i republikové úrovni. A naše produkty i proto najdete v kolekci Crafted for Friends.

Rodinná tradice

… řezníků se předává z generace na generaci již z rodu Pátkových z Bratroňova. Josef Pátek se narodil v roce 1901 a otevřel si vlastní řeznictví a výrobnu v Bratroňově. I přes konfiskaci majetku si lásku k řemeslu zachovali syn Josef Pátek i dcera Jaroslava Pátková, provdaná Čejková, která rodinnou tradici předala svému synovi Oldřichu Čejkovi, později nazývanému Donu Oldřichovi.

Navzdory konfiskaci

… majetku si lásku k řemeslu zachoval syn Josef Pátek i dcera Jaroslava Pátková, provdaná Čejková, která rodinnou tradici předala svému synovi Oldřichu Čejkovi, později nazývanému Donu Oldřichovi.  

Nejmladší ze tří dětí

… syn Martin, navazuje na rodinnou tradici po boku Dona Oldřicha.  

Rodina drží spolu

… a byť se dcery vydaly jinou cestou i vnoučata s velkou chutí navazují na rodinnou tradici svého dědy, který se svými výrobky rád pyšní obzvlášť na fotbalových stadionech.  

Prasení bez lepku

… je jasné věc! Nikde se zde nedočtete, že uzeniny jsou bezlepkové. Všechny naše generace se shodují, že do uzenin mouka nepatří, a tak je zbytečné to psát. Náš technolog Dalibor prostě není chemik. Nečarujte teda s glutenem ani glutamátem, jen s výrobními procesy. 

Certifikáty kvality

… jsou už jen třešničkou na dortu. Díky tradiční filozofii a a poctivým výrobním procesům se uzeniny naší rodinné výroby pyšní více než třiceti získanými certifikáty na regionální i republikové úrovni.